Appartementen

Gezicht op Delft

Maisonnette

Deze unieke maisonnette, type A2, heeft een eigen voordeur aan de Houttuinen. De begane grond heeft dit appartement een slaapkamer, toilet en bergruimte. Op de verdieping heeft u vanuit de woonkamer en keuken uitzicht over het water van de gracht en De Kolk. Daarnaast vind u hier een de badkamer, een slaapkamer en een royaal balkon op het westen.

Hoek appartement type B

Prachtig gelegen hoek appartement met magnifiek uitzicht op het water van De Kolk. Wist u dat u in het project Gezicht op Delft zelf kunt kiezen waar en welke keuken u gaat plaatsen? Of wilt u de indeling wijzigen? Vraag dan nu een gesprek aan met de makelaar om uw wensen te bespreken.

Appartement type C

Royaal appartement met buitenruimte op het zuiden. Door de speelse plattegrond kunt u vele kanten op met uw inrichting. Ook dit appartement heeft 3 riante slaapkamers aan de tuinkant.

Penthouses

Bent u opzoek naar nog meer ruimte? Kijk dan eens naar een van de vier penthouses binnen het project Gezicht op Delft.

Hoek appartement type D

Dit appartement kent een zeer royale woonkamer en open keuken. Doordat uw buitenruimte is gelegen op de hoek kunt u aan alle kanten genieten van het prachtige uitzicht en heeft u gedurende de hele dag zon.

Appartement type E

De appartementen van type E hebben 3 slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft aan twee zijde ramen waardoor u altijd kunt genieten van een zonnig plekje in uw appartement en op uw buitenruimte.

Appartement type A1

Appartement type A1 biedt u vanuit de woonkamer en keuken uitzicht over het water van de gracht en De Kolk. Daarnaast vind u in dit appartement een de badkamer, een slaapkamer en een royaal balkon op het westen.

Duurzaamheid

Wilt u meer weten over hoe Gezicht op Delft bijdraagt aan de toekomst?

Interesse in Gezicht op Delft?

Interesse in een van de appartementen of penthouses of wilt u een brochure ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op!

Gezicht op Delft is een project van Ballast Nedam Development.

Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.

Op alle websites van Ballast Nedam Development is onze privacyverklaring van toepassing: