Duurzaamheid

Uw huis op onze planeet ...

Ballast Nedam Development onderschrijft de 17 Werelddoelen die de United Nations (Verenigde Naties) nastreeft om onze gezamenlijke wereld duurzaam te beheren. De Werelddoelen moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een betere plek is om te leven. Voor iedereen!

Op deze site bent u op diverse plaatsen maatregelen en suggesties tegengekomen die passen binnen de verschillende doelen. Hieronder ziet u een overzicht van de doelen die in enige vorm op uw woning in het project van toepassing zijn. Ook doen we een suggestie wat u zelf kunt doen om een extra bijdrage te leveren aan de Werelddoelen.

Kijk voor meer informatie op www.un.org/sustainabledevelopment

Afwerking


Duurzame gevel en installaties

De opwekking van de verwarming en het warmtapwater gaat via warmte/koude-opslag in debodem in combinatie met warmtepomp en boilervat in uw appartement. In de zomermaanden gebruikt u de lagere bodemtemperatuur om het huis te koelen. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende energie op voor het appartementen complex, waarmee uw ook uw appartement als onderdeel van het complex bijna energie neutraal kan functioneren. Het gebouw heeft een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,26. Door warmteafgifte via de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte – ook in de badkamer - heeft u een relatief lage warmtebehoefte en kunt u overal in huis een aangenaam klimaat realiseren.

Alle appartementen kennen stuk voor stuk extra luchtdichting. Deze waarde ligt voor iedere woning hoger dan in het bouwbesluit staat voorgeschreven. Gunstig, omdat u daarmee minder warmte verliest. Koude en tocht in uw appartement wordt tot een minimum beperkt. Dat komt omdat verse buitenlucht met warmte uit uw huis wordt opgewarmd voordat deze in de woonkamer wordt geblazen. Met een mooi woord wordt uw luchtcirculatie geregeld door een balans-ventilatie met warmteterugwinning (WTW), waar geen roosters in de gevel voor nodig zijn.

Interesse in Gezicht op Delft?

Interesse in een van de appartementen of penthouses of wilt u een brochure ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op!

Gezicht op Delft is een project van Ballast Nedam Development.

Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.

Op alle websites van Ballast Nedam Development is onze privacyverklaring van toepassing: