Verrassend


Kun je mooier wonen?
Op loopafstand van de historische binnenstad en onder het bereik van de modernste voorzieningen.

Gezicht op Delft

21 royale vierkamerappartementen en 4 luxe penthouses

De 25 appartementen zijn verdeeld over 7 lagen. Verreweg de meesten appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienst doet. De eerste, ruim 130 m2, kent twee verdiepingen en is feitelijk een maisonnette met een eigen entree aan de Westsingelgracht; verdieping twee tot en met vijf van het complex telt steeds vijf vierkamerappartementen met metrages van 120 m2, oplopend tot 150 m2 en verdieping zes en zeven zijn beide uitgerust met twee top-penthouses van meer dan 210 m2.

Buitenruimte en P De top-penthouses op de vijfde verdieping hebben de beschikking over een enorm terras. Alle appartementen beschikken grenzend aan de living over een eigen buitenruimte met prachtig uitzicht. Alleen al omdat het water van De Kolk altijd in beweging is. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in het souterrain van Gezicht op Delft. De centrale entreepartij van de appartementen van Gezicht op Delft is gesitueerd aan de Ireneboulevard, waar ook het openbaar vervoer diverse halteplaatsen heeft.

Luxe afwerking De afwerking van deze royale vierkamerappartementen en top-penthouses is uiterst luxe. Dat geldt voor het sanitair en zeker ook voor de algehele afwerking. De beste materialen staan garant voor maximaal wooncomfort. Voor alle appartementen geldt dat deze worden uitgerust met een luxe badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad naast een apart toilet.

Opties Het aanbod is compleet en riant. Maar het kan zijn dat u het aanbod toch wilt aanpassen aan uw specifieke wensen. U kunt de afwerking geheel naar uw wensen aanpassen. Ook heeft u de optie om binnenwanden, -deuren en -kozijnen aan te passen.

Duurzaamheid

Wilt u meer weten over hoe Gezicht op Delft bijdraagt aan de toekomst?

Gezicht op Delft is een project van Ballast Nedam Development.

Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.

Op alle websites van Ballast Nedam Development is onze privacyverklaring van toepassing: