Gezicht op Delft

Wonen in Gezicht op Delft is een directe verwijzing naar het gelijknamige schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer uit 1660. Op de plek waar vandaan Vermeer uitkeek op de stad toen hij zijn meesterwerk schilderde worden 25 luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De hoogstaande architectuur, het schitterende uitzicht op het water van De Kolk, de historische binnenstad van Delft met zijn vele horeca en terrassen om de hoek, de goede bereikbaarheid en uitstekende parkeergelegenheid maken Gezicht op Delft tot tijdloos icoon om in te wonen.

Wat wordt uw nieuwe thuis?


De inschrijving van Gezicht op Delft is gesloten

PENTHOUSES

Spectaculaire

penthouses

In de exclusieve penthouses is niets aan het toeval overgelaten, de beste uitzichten de grootste terrassen en ruime gebruiksmogelijkheden.

APPARTEMENTEN

Tijdloze

appartementen

Met een appartement in Gezicht op Delft koop je een levende Hollandse meester. Een heerlijke uitvalsbasis op loopafstand van het historische centrum.

Duurzaamheid

Wilt u meer weten over hoe Gezicht op Delft bijdraagt aan de toekomst?

Gezicht op Delft is een project van Ballast Nedam Development.

Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.

Op alle websites van Ballast Nedam Development is onze privacyverklaring van toepassing: