Penthouses

Gezicht op Delft

Penthouse type G

Prachtig gelegen penthouse met magnifiek uitzicht op het water van De Kolk. Wist u dat u in het project Gezicht op Delft zelf kunt kiezen waar en welke keuken u gaat plaatsen? Of wilt u de indeling wijzigen? Vraag dan nu een gesprek aan met de makelaar om uw wensen te bespreken.

Penthouse type F

Royaal penthouse met buitenruimte op het zuid-westen.

Appartementen

Bent u opzoek naar een vier kamer appartement binnen het project Gezicht op Delft.

Duurzaamheid

Wilt u meer weten over hoe Gezicht op Delft bijdraagt aan de toekomst?

Interesse in Gezicht op Delft?

Interesse in een van de appartementen of penthouses of wilt u een brochure ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op!

Gezicht op Delft is een project van Ballast Nedam Development.

Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.

Op alle websites van Ballast Nedam Development is onze privacyverklaring van toepassing: